Community Forum

Please read the intro before joining/posting. Thank you.

If you have questions about our software, chances are this forum has the answers.

You'll need to register before you can post on the forum to ask your question or to answer another one. A reply will be posted to each and every question that is asked so there is no need to double post or bump your post. We'll do our best to answer promptly, but in some cases it may take a day or two. If you bump your post, it may be removed. Bear with us and we'll get your question answered quickly.

Here are a few tips to help you to get your questions answered more rapidly.

IMPORTANT: Posts in English only. We don't employ translators and we'll be unable to understand your message properly and will probably delete it.
SEARCH: Use the search option to see if your question has been answered on the forum before now or if there is an answer in the documentation of your software.
PERSONAL SUPPORT: If you have purchased a commercial version of any software, using the contact option at the licence centre ensures a faster response.
AUTO DELETION: Accounts older than 5 days, with no posts or topics, are automatically deleted. Only register if you are thinking of posting.
LINKS: Any links posted are not clickable (to deter spammers) and must be copied / pasted into your browser address bar.

            

You are not logged in.

possible bug during checkout!Posts in the Maian Stripe forum by zoldos
zoldos
31-12-2021 11:59:11

I have Maian Stripe all setup and on-line.  I did notice however that during check out, if you tick the "I agree to terms" but do NOT fill out name or e-mail, then click "Checkout and Pay", the site hangs with just the loading icon.  I had to refresh the page.  If all fields are filled in, it appears to work....

zoldos
02-01-2022 00:04:46

No errors at all in the logs folder.  I even set everything to 777 inside the logs folder, and of course the folder itself.  I did change some templates, so I restored back to the default ones, and it still happened. I also had the same problem in Opera (my main browser is Chrome).  I'm on Windows 10 64 bit Pro.  My server is a hosted Apache 2 with a "Dedicated" FPM application, PHP 7.4.27, on Ubunto 20.04.

I just tried regular FPM and same problem, and also lowered the PHP version (7.3.x) and Fast CGI.  Same thing, but I did get the error log to trigger this time, something about AJAX: https://pastebin.com/ggcF3Vpz

zoldos
02-01-2022 00:10:34

Update, it also happens if I partially fill stuff in (like just name and no e-mail, or vice versa).

100% Free SoftwareSoftware Versions, Development, Docs & Upgrades
Made with in the U.K & Hong Kong

Free PHP Software / Responsive PHP Scripts / Lightweight PHP Software / White Label PHP Software